spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

Un bărbat și un copil au fost loviți de tren, în Prahova și în Brașov. Bărbatul a murit

Un bărbat și un copil au fost loviți de tren, în Prahova și în Brașov, vineri seară, respectiv sâmbătă dimineață. Bărbatul a decedat.

Vineti seara, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați despre faptul că un tren care e circula pe relația de cale ferată Ploiești Sud – Măneciu, între Haltele C. F. Boldești și Lipănești ar fi acroșat un minor de aproximativ patru ani, care se afla în gabaritul căii ferate.

În urma impactului, minorul a fost transportat la spital, în stare conștientă, relatează site-ul local de știri Gazeta de Prahova. Minorul a suferit un traumatism cranio-cerebral frontal, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti în stare de conştienţă, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova. Garnitura, care transporta aproximativ 200 de călători, şi-a continuat deplasarea, informează ISU.

În cauză, se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Pe linia Ploiești Sud-Măneciu circulă trenuri ale Transferoviar Călători.

Un bărbat lovit de tren a murit la Brașov

Un alt accident s-a produs sâmbătă dimineaţă, când o persoană a fost accidentată mortal, pe o linie de cale ferată din municipiul Braşov, de o garnitură de tren.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, citat de Agerpres, incidentul s-a petrecut în zona străzii Hărmanului. ”La acest moment se află la faţa locului o echipă de cercetare, formată din poliţişti, urmând a se stabili circumstanţele întregului incident”, a precizat sursa citată, fără a preciza ce tren a fost implicat în accident.

Ultimele Articole