duminică, mai 28, 2023
spot_img

Ultima zi a Târgului de Carieră Feroviară în România, ediția a III-a, online

Târgului de Carieră Feroviară în România

Pe 9 decembrie 2020 începe, de la ora 10, ultima zi a Târgului de Carieră Feroviară în România, ediția a III-a, care se desfășoară doar în format on-line. La această ediție sunt prezente 9 companii cu o ofertă de peste 70 de posturi, stagii de practică și cursuri de calificare.

Faptul că această ediției a Târgului de Carieră Feroviară în România se desfășoară în format on-line prezintă marele avantaj că interviurile pot fi susținute din orice loc din țară sau chiar și străinătate, de pe orice dispozitiv (calculator, tabletă sau telefon) cu conexiune la internet.

COMPANII PARTICIPANTE

Parteneri SILVER Parteneri BRONZE

Pentru a participa la acest eveniment doritorii trebuie sa aplice la postul dorit si sa se programeze la interviu pe site-ul https://cfir.ro/targul-online/.

Ce trebuie să faci pentru a participa la
Târgul de Carieră Feroviară în România

  • Să ai cont și să îți completezi CV-ul pe platforma CFiR
  • Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  • Să te înscrii la interviuri și să obții confirmarea din partea angajatorului
  • Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  • Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Participanții la acest eveniment vor găsi posturi pentru orice nivel de studii și orice calificare și în aproape toate zonele țării.

Astfel, sunt posturi disponibile:

  • în București, Craiova, Buzău, Deva, Arad, dar și în Constanța, Iași sau Timișoara;
  • pentru ingineri cu specific feroviar (material rulant sau infrastructură), dar și ingineri cu alte calificări, meserii care necesită calificare într-o meserie strict feroviară (mecanic locomotivă, șef tren șamd), dar și cu alte calificări (lăcătuș, sudor, vopsitor), muncitori cu studii medii sau chiar și cu studii elementare.
  • stagii de practică și cursuri de calificare pentru meserii precum: impiegat de mișcare, șef tren, mecanic locomotivă, șef manevră. manevrant vagoane sau magaziner.

GRUP FEROVIAR ROMÂNGRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană, angajează: Sef Manevra, Sef Tren, Manevrant De Vagoane, Mecanic De Locomotiva, Electrician – Activitate Locomotive, Lacatus Montator Agregate Energetice Si De Transport (Lmaet) – Activitate Locomotive, Revizor Tehnic Vagoane (Rtv) – Activitate Vagoane, Lacatus Montator Agregate Energetice Si De Transport (Lmaet) – Activitate Vagoane. Compania organizeaza înscrieri pentru cursuri de calificare pentru funcțiile: Mecanic Locomotiva, Sef Tren, Sef Manevra, Manevrant Vagoane, Magaziner și propune stagii pentru definitivare direct pe post inginer pentru absolventi/masteranzi ai UPB, in mod special specializare TTL, MRCF
Unicom Tranzit, operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994, vine cu o ofertă ce cuprinde următoarele posturi: Inginer Mecanic – Prelucrări Mecanice, Inginer Coordonator Proces Sudură, Inginer Tehnolog – Normator Producție, Sef Tren, Sef Manevra, Manevrant Vagoane, Revizor Tehnic Vagoane, Mecanic Locomotiva, Electrician Intretinere Si Reparatii Locomotive, Inginer MR – Reparatii Locomotive, Lacatus Mecanic Reparatii Locomotive, Tehnician Reparatii Locomotive, Gestionar Depozit Piese De Schimb, Materiale Si Combustibili, Macaragiu Pod Rulant Si Automacara, Inspector De Calitate, Lacatus Mecanic(Lmaet) Reparatii Vagoane De Marfa, Sudor Reparatii Vagoane de Marfa, Vopsitor Industrial
Arcada Company este lider național în construcția de poduri, în special de cale ferată, iar printre lucrările emblematice ale firmei se numără reabilitarea în timp record a podurilor dunărene de la Fetești și Cernavodă, precum și construcția liniei ferate care va face legătura între Gara de Nord din București și Aeroportul Internațional Henri Coandă.
Compania, cu sediul în Galați, face angajări pentru posturile de
Inginer Execuție CFDP și Maistru/Șef De Echipă CFDP
BAICONS IMPEX SRL, societate cu domeniul principal de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale si căi ferate, vine cu o ofertă de opt posturi de inginer: Inginer Geolog, Inginer Căi Ferate, Drumuri și Poduri, Inginer Instalații Feroviare, Inginer Instalații pentru Construcții, Inginer Proiectant Construcții, Inginer Proiectant Transporturi, Inginer Topograf și Inginer Protecția Mediului.
SC SPIACT CRAIOVA SA este o societate de producție industrială, aparataj centralizare și telecomandă Căi Ferate ale cărei produse, servicii și lucrări se adresează în principal infrastructurii feroviare.
SPIACT Craiova, producător feroviar de peste 50 de ani în serviciul siguranței pe calea ferată, vine la târg cu o ofertă de cinci posturi: Electromecanic SCB, Electromecanic EA (IFTE), ȘEF SANTIER, Inginer SCB, Inginer Santier cu specific electric.
Societatea de Transport Bucureşti STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, având una dintre cele mai întinse reţele de transport din Europa, cu o lungime a traseelor de 1651 km cale dublă.
La Târgul de Carieră Feroviară în România STB SA angajează: Electrician întreținere reparații, Electrician auto, Electrician IRSIA, Electrician IRR, Electrician secund, Electromecanic, Lacatuș, Mecanic auto, Vopsitor auto/întreținere, Strungar, Sudor, Tinichigiu, Vopsitor industrial, Rectificator, Tâmplar carosier și Spalator.
TPF INGINERIE SRL este parte din grupul Belgian TPF, ce activează începand cu anul 1991 în domeniul ingineriei în 58 de țări, pe 5 continente.
TPF Inginerie SRL, al cărei domeniu de activitate principal este reprezentat de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică vine cu o ofertă de unsprezece posturi de inginer: Inginer Proiectant Linie De Contact Si Energoalimentare, Inginer Proiectant Poduri – Senior ( Strict Pentru Proiectare), Inginer Proiectant Poduri – Junior, Coordonator Bim -Infrastructura Cf, Diriginte De Santier – Instalatii De Electrificare Si Energoalimentare, Diriginte De Santier – Telecomunicatii Feroviare, Diriginte De Santier – Semnalizare Ced+Ce+Ertms, Diriginte De Santier – Instalatii Sanitare, Termice Cladiri, Diriginte De Santier – Instalatii Electrice Cladiri, Diriginte De Santier – Trafic Și Diriginte De Santier –Calitate, Cantităţi, Măsurători, Probe Teste Laborator.
Vest Trans Rail, operator de transport feroviar cu capital privat 100% românesc, participă la Târgul de Carieră Feroviară în România, ediția a III-a, care va avea loc în perioada 8-9 decembrie 2020 pentru a „căuta oameni dornici să profeseze”.
Oferta cu care se prezintă la târg cuprinde atât locuri de muncă pentru posturile: Manevrant Vagoane, Șef de Tren, Mecanic Ajutor, Revizor Tehnic de Vagoane și Mecanic de Locomotivă,  cât și stagii de practică pentru: Mecanic de Locomotivă, Șef de Tren și Impiegat de Mișcare.
Cu o experiență mai mare de 30 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de aparate de cale ferată pentru căile ferate, metrou și un partener de încredere pentru tramvai și companii cu linii industriale proprii.
Compania vine cu o ofertă de trei posturi de inginer: INGINER MECANIC PROIECTANT SDV-uri, INGINER CONDUCATOR SECTOR FORJARE ACE, INGINER MECANIC PROIECTANT APARATE DE CALE.

COLABORATORI 

facultatea de transporturi UPB logo CFDP Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” oferă un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii și Teoretic CTT BRAŞOV - calificare în toate domeniile de transport

PARTENERI MEDIA

Ultimele Articole