spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img

UK: un pas inainte pentru modernizarea liniei Coventry-Nuneaton

07-ukDoua noi gari, Bermuda Park si Coventry Arena, au fost inaugurate in comitatul West Midlands (centrul Angliei). Acestea fac parte dintr-un proiect de modernizare a serviciilor feroviare intre Coventry and Nuneaton in valoare de 13,6 milioane lire (17,7 milioane euro).
Aceste gari reprezinta prima faza a proiectului de modernizare a rutei Coventry-Nuneaton, precum si a rutei Coventry-Leamington Spa. In etapele ulterioare va fi construit un nou peron in gara din Coventry pentru a creste frecventa serviciilor si va fi deschisa o noua gara la Kenilworth. Investitiile vor ameliora accesul la transportul feroviar in Warwickshire si Coventry, reducând in acelasi timp traficul rutier.
Proiectul de modernizare a liniei Coventry-Nuneaton este realizat de Consiliului Orasului Coventry, Centro si Consiliul Comitatului Warwickshire. Lucrarile sunt finantate de acesti trei parteneri, cu sprijin financiar si din partea Departamentului pentru Transport din Marea Britanie si a Fondului European de Dezvoltare Regionala.
Bermuda Park este cea de a 150-a gara din reteaua feroviara London Midland. Gara va dispune de 30 de locuri gratuite de parcare, in timp ce gara Coventry Arena va avea 80 de locuri de parcare.

Ultimele Articole