joi, mai 16, 2024
spot_img

UK: un nou proiect de centru feroviar de marfă în East Midlands

03-ukSecretarul la Transporturi Patrick McLoughlin a dat aprobarea pentru realizarea proiectului East Midlands Gateway Rail Freight Interchange, situat lângă Aeroportul din East Midlands, care implică realizarea unui centru feroviar de marfă şi a unui complex de depozite.
Potrivit dezvoltatorului proiectului Roxhill, centrul va prelucra echivalentul a până la 1.800 de camioane zilnic. Centrul va fi situat aproape de autostradă şi de aeroport şi va avea acces uşor la porturi.
Aprobarea pentru proiect a fost dată deşi un comitet independent a recomandat refuzarea acestuia deoarece nu toate depozitele vor fi conectate la calea ferată; depozitele vor fi date în folosinţă înaintea finalizării conexiunii feroviare; şi nu există planuri pe termen lung pentru creşterea numărului de conexiuni feroviare. Ministrul Transporturilor, Robert Goodwill, a ajuns însă la concluzia că proiectul respectă normele naţionale.

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole