spot_img
duminică, ianuarie 29, 2023
spot_img

UK: modernizarea garii din Rhyl este finalizata

02-ukGara din Rhyl a fost renovata in cadrul planurilor administratorului infrastructurii feroviare Network Rail si Guvernului din Tara Galilor de a ameliora garile din Tara Galilor. Proiectul a privit o modernizare completa a cladirii garii, pentru a oferi o amplasare mai buna a serviciilor destinate pasagerilor. A fost modernizat astfel ghiseul de bilete, au fost instalate un nou punct de informatii si o zona de asteptare in gara, precum si banci, indicatoare si un aparat automat de bilete pe peroane.
Proiectul, in valoare totala de 2,6 milioane lire (3,3 milioane euro), a beneficiat de o finantare de 1,1 milioane lire (1,4 milioane euro) din partea Guvernului Tarii Galilor, de 1 milion lire (1,3 milioane euro) din partea Fondului European de Dezvoltare Regionala in cadrul Programului de Ameliorare a Garilor din Tara Galilor si de 500.000 lire (644.000 euro) din partea Network Rail. Network Rail a fost de asemenea entitatea care a implementat proiectul in cadrul planului sau de modernizare feroviara.
“Lucrarile facute pentru ameliorarea serviciilor in gara din Rhyl sunt o parte cheie a planului nostru de modernizare feroviara in Tara Galilor si vor ajuta la imbunatatirea calatoriilor pentru numarul in crestere de persoane care aleg sa circule pe calea ferata. Revitalizarea garii a permis de asemenea transformarea centrului orasului si ii ofera comunitatii locale o gara fiabila de care poate fi mandra,” a declarat James Jackson, director in cadrul Network Rail – Tara Galilor.
“Suntem incantati sa constatam terminarea proiectului de renovare in valoare de 2,6 milioane de lire deoarece va aduce multe beneficii pentru clientii si angajatii nostri care lucreaza in aceasta gara. Rhyl atrage multe mii de vizitatori in fiecare an si este important ca gara sa ofere o prima impresie pozitiva drept poarta cheie de intrare in statiunea turistica”, a spus Bethan Jelfs, sef al garilor pentru Arriva Trains – Tara Galilor.

Ultimele Articole