spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

UIRR, reprezentata la Forumul pentru Transport de Marfa si Logistica

schultze
Uniunea Internationala a Companiilor de Transport Intermodal Rutier – Feroviar – UIRR promoveaza in mod activ transportul combinat, in primul rand catre factorii de decizie europeni si facilitează consolidarea sectorului feroviar, sprijinind in acelasi timp functionarea de zi cu zi a acestui mod ecologic si economic al transportului de marfuri de lunga distanta.
Dl Schultze a fost responsabil cu traficul combinat, activitatea de transport automobile si managementul parteneriatelor in cadrul diviziei de marfa a Cailor Ferate Elvetiene (SBB Cargo) timp de 5 ani. In ultimii ani, a fost director de logistica multimodala in cadrul grupului GEFCO, responsabil cu dezvoltarea activitatii multimodale in Europa, in special in Europa de Est, Rusia si Asia Centrala. In prezent, Dl Ralf-Charley Schultze este presedintele UIRR.

Dl. Schultze va lua cuvantul in timpul Forumului de Marfa si Logistica, in timpul celui de al treilea panel, Competitivitatea transportului de marfa.

Accesand acest link puteti afla mai multe detalii privind evenimentul Railway PRO Technology & Services Forum ce va avea loc in perioada 5-6 aprilie 2017, la Arad.

Ultimele Articole