joi, mai 16, 2024
spot_img

UIRR reprezentat de Ralf-Charley Schultze la Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investitii Railway PRO

logo_enDl Ralf-Charley Schultze va participa in calitate de vorbitor la Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investitii Railway PRO. Inainte de a se stabili in Austria, a lucrat timp de 5 ani in cadrul diviziei de marfa a Cailor Ferate Elvetiene (SBB Cargo) unde a fost responsabil cu traficul combinat, divizia auto si partner management. In aceasta perioada, a avut oportunitatea de a practica liberalizarea si de a experimenta concurenta. 10 ani in diverse companii de logistica si transport de marfa din Europa i-au oferit cunostinte de logistica solide si i-au permis sa inteleaga, sa organizeze si sa implementeze procesele logistice indeplinind nevoile reale ale pietei. In ultimii cinci ani, a fost director de logistica multimodala in cadrul grupului GEFCO, responsabil pentru dezvoltarea diviziei multimodale in intreaga Europa cu atentie deosebita acordata Europei de Est, Rusiei si Asiei Centrale.
In prezent, dl Ralf-Charley Schultze este presedintele UIRR, uniunea internationala a companiilor de transport combinat.

Va susține o prezentare în cadrul Forumului de Marfă și Logistică din cea de-a doua zi a evenimentului.

Evenimentul Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investiții Railway PRO ediţia a XI-a, care va fi organizat în perioada 11 – 13 octombrie la Bucureşti, reprezintă o platformă de comunicare între operatori, administratori de infrastructură, reprezentanţi ai guvernului şi ai industriei feroviare internaţionale.

Mai multe detalii…

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole