duminică, mai 5, 2024
spot_img

TSA si Mantena semneaza contract de servicii pentru Norvegia

01-TSACompania norvegiana Mantena AS va prelua serviciile de intretinere si livrare a pieselor de schimb pentru Traktionssysteme Austria (TSA) in Norvegia.
Mantena este o subsidiara detinuta in proportie de 100% de Grupul NSB. Compania are mai multe divizii in Norvegia cu aproximativ 1.200 de angajati, iar in prezent se extinde si in Suedia. Compania are sediul in Oslo si detine, printre alte echipamente, propriul departament de reparare a motoarelor unde sunt produse noile bobine (pentru curent continuu/curent alternativ).
Piata norvegiana creste rapid iar numarul produselor TSA folosite in Norvegia creste constant: intreaga flota de operare a NSB FLIRT se extinde constant, tramvaiele cu podea joasa Variobahn produse de Stadler opereaza in orasul Bergen, iar CAF (Spain) va livra vehicule tip Oaris operatorului Flytoget (Trenul Expres catre Aeroportul din Oslo), toate avand motoare TSA.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole