spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii 2021. LISTA completă și exemple de tarife

CFR Călători a anunțat miercuri că lansează Trenurile Zăpezii 2021, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021.

Trenurile Zăpezii 2021 reabilitarea stației Predeal
FOTO mapio.net

Turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinație/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din staţiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi sau Vatra Dornei.

Tarife la Trenurile Zăpezii 2021

Trenurile Zăpezii 2021Cu oferta Trenurile Zăpezii, preţul biletului pe ruta București – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal prețul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin față de tariful întreg; pentru ruta Constanţa  –  Brașov preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, pentru ruta Iași – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

Biletele la preţ redus se pot achiziționa: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane. Reducerile se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte.

Pentru zilele de sfârșit de săptămână, pentru deplasarea între stațiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplică reduceri de 31% – 56% de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

Garniturile incluse în oferta Trenurile Zăpezii 2021

Printre trenurile la care se aplică oferta tarifară se numără și trenul IR Tomis Expres, Constanța – Brașov și retur, ce oferă servicii superioare, similiare trenurilor InterCity, de confort sporit și durată de parcurs redusă.

Lista completă, în tabelul alăturat.

Ultimele Articole