miercuri, iunie 7, 2023
spot_img

Trenurile CFR Călători, oprire suplimentară pentru Electric Castle

Pentru preluarea traficului feroviar de călători estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfășoară în apropiere de Cluj, în perioada 13-17 iulie 2022, mai multe trenuri ale CFR Călători, suplimentar față de trenurile care au deja oprire, vor avea programată o oprire la Bonțida.

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu tren direct InterRegio, clasa a 2-a, este 121 lei. Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult la clasa a 2-a este de 5,50 lei la tren Regio și de 16 lei la tren InterRegio, potrivit CFR Călători.Exemplele de tarife la trenurile InterRegio prezentate mai sus, includ și tariful de rezervare a locului, care este ]n valoare de 5 lei/loc.

La aceste tarife se aplică reduceri, precum: 5% reducere din tariful de transport la cumpărarea online (de pe site sau aplicația descărcabilă) și de la automatele de vânzări bilete aflate în gările mari; 10% reducere din tariful de transport la cumpărarea unui bilet cu oferta dus-întors; o reducere de până la 10% din tariful de transport la cumpărarea cu anticipație de peste 10 zile.

Ultimele Articole