spot_img
marți, noiembrie 30, 2021
spot_img

România Feroviară: cele mai bune trenuri private spre litoral din acest sezon estival

Portalul România feroviară a realizat o analiză despre cele mai  bune trenuri private spre litoral din acest sezon estival.

trenuri private spre litoral
FOTO România Feroviară

Trebuie menționat faptul că 2019 este primul an în care pe ruta Constanța – Mangalia circulă și trenuri ale operatorilor feroviari privați.

”Cel mai bun OTF (operator de transport feroviar – n.red.) privat care ajunge la Constanța rămâne Softrans SRL, cu peste 10 mil euro investiți în 3 EMU, mentenanță, siguranță și confort, rămân incontestabil cu cel mai bun raport calitate/preț. Softrans SRL circulă pe relația Craiova-București Nord-Constanța și retur”, se arată în postarea de pe Facebook a celor de la România Feroviară.

Cele mai bune trenuri private spre litoral care ajung la Mangalia

Pe de altă parte, ei susțin că cel mai bun operator privat care ajunge la Mangalia este Regio Călători, care se evidențiază prin garanția sosirii la destinație, curățenie și preț foarte bun. Regio Călători circulă pe relația Brașov-București Băneasa-Constanța-Mangalia și retur.

”Chiar dacă oferă cele mai bune condiții cu automotoarele IC 2 și sunt incontestabili lideri dacă vorbim despre trenul lor de noapte, Astra Transcarpatic pierd la capitolul mentenanța pentru IC 2, fiind cei mai predispuși anulărilor de tren, dar asta doar pentru trasa București – Constanța – Mangalia și retur. Ruta Arad – Craiova – București Nord – Constanța și retur își păstrează cel mai bun raport calitate/servicii pentru un tren de noapte din România”, mai scriu cei de la România Feroviară.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole