spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Două trenuri internaționale cu întârzieri mari. Cine a fost de vină

În cursul zilei de luni sunt două trenuri internaționale cu întârzieri mari, fiind vorba de o reacție în lanț, deoarece al doilea folosește vagoanele primului. De vină ar fi întârzierea cu care a sosit primul din Ungaria.

”Astăzi 29 august a.c., urmare a circulației pe teritoriul Ungariei, trenul IR 371 Szolnok-Arad va sosi cu o întârziere de 100 de minute. Ca o consecință și trenul IR 376 Arad-Budapesta va circula întârziat, fiind format din garnitura trenului IR 371. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”, se arată într-un anunț publicat pe pagina de internet a Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

Trenuri internaționale cu întârzieri, de la Szolnok și spre Budapesta

Trenul IR 371 a plecat din Szolnok la ora 6,45 dimineața și ar fi trebuit să ajungă la Arad, destinația finală, la ora 11,06. Potrivit informațiilor de pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, garnitura a sosit la Arad cu o întârziere de 77 de minute.

Trenul IR 376 trebuia să plece din stația Arad la ora 10,55 și a avut o întârziere de 53 de minute la sosirea în stația Curtici frontieră. Aici apare o nelămurire în comunicatul CFR Călători: cum urma ca IR 376 să fie format din vagoanele de la IR 371, dacă acesta din urmă era programat să ajungă în Arad după plecarea programată a primului?

IR 376 ar fi trebuit să ajungă în capitala Ungariei, Budapesta (gara Budapest Keleti), la ora 14,55. Cel mai probabil, ora de sosire nu va fi respectată, ca urmare a întârzierii cu care a intrat pe teritoriul Ungariei.

Ultimele Articole