marți, februarie 27, 2024
spot_img

Trenuri întârziate câte trei ore din cauza vremii nefavorabile. LISTA completă

În cursul nopții de miercuri spre joi au fost mai multe trenuri întârziate din cauza vremii nefavorabile, unele și cu peste trei ore față de graficul normal de circulație.

În cursul nopții (26 mai 2022), vremea nefavorabilă a afectat infrastructura feroviară cu implicații în circulația trenurilor CFR Călători de pe magistrala 100 Timișoara-București și pe magistrala 401 Ilva Mică – Beclean generând întârzieri între 60 și 200 min, a informat CFR Călători joi dimineața.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători a dat și lista trenurilor care au înregistrat întârzieri, fără a preciza însă cât a întârziat fiecare garnitură. Club Feroviar vă prezintă trenurile respective, cu întârzierile aferente. Acestea sunt:

IRN 79 Curtici – București Nord – 164 de minute

R 5502 Suceava Nord – Pașcani – 39 de minute

IRN 1765 Timișoara Nord – Iași – 187 de minute.

E posibil ca și azi să mai fie trenuri întârziate

Operatorul feroviar de stat a precizat că, în acest context, în cursul zilei de joi, 26.05.2020, mai sunt posibile întârzieri ale trenurilor de călători.

”CFR Călători și CFR SA sunt în permanent contact în această perioadă pentru a soluționa operativ orice problemă generată de timpul nefavorabil, locomotivele diesel fiind pregătite pentru intervenție în caz de necesitate”, se mai arată în comunicatul dat publicității joi dimineață de SNTFC CFR Călători SA.

Ultimele Articole