spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

Două trenuri de marfă s-au tamponat între stațiile Rădoiești și Olteni, pe magistrala București – Craiova

Două trenuri de marfă s-au tamponat în această dimineață între stațiile Rădoiești și Olteni, de pe Magistrala 900 București – Craiova.

trenuri de marfă s-au tamponat deraiere la Constanța

Până la remedierea situației, circulația între stațiile Rădoiești și Olteni se va desfășura pe un singur fir. Evenimentul feroviar a avut loc între stațiile Rădoiești și Olteni, pe firul II, la km 76+100.

Un tren de marfă, care aparține operatorului privat Cargo Trans Vagon, a ajuns din urmă și a tamponat un tren de marfă al companiei Constantin Grup, care era oprit la semnalul de intrare în Oltenești. În urma impactului, trei vagoane din compunerea trenului Cargo Trans au deraiat de osiile de pe partea dreaptă.

Trenul de marfă al companiei Cargo Trans Vagon circula în relația Slatina – Medgidia, iar vagoanele din compunerea garniturii erau goale, iar trenul de marfă al companiei Constantin Grup circula pe ruta Timișoara – Ciulnița și transporta cereale.

Două trenuri de marfă s-au tamponat. Circulația se desfășoară pe un singur fir

Până la retragerea celor două garnituri de marfă de pe firul II, toate celelalte trenuri care tranzitează zona respectivă vor circula alternativ din ambele sensuri pe firul I, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

Cauzele producerii evenimentul vor fi stabilite de comisia de anchetă.

 

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole