marți, iulie 16, 2024
spot_img

Trenuri CFR Călători întârziate. Locomotivă defectă la Sibiu și locomotivă lipsă la Brașov

În această dimineață sunt mai multe trenuri CFR Călători întârziate cu mai mult de o oră la sosirea la destinație, din mai multe cauze.

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, a anunțat că la această oră traficul feroviar se desfăsoară fără limitări de viteză, impuse de temperaturile ridicate.

Ea a precizat că trei trenuri de călători, ale operatorului național CFR Calători – IR 1928, IC 552 și IR 1632 – vor ajunge în Gara de Nord cu întârzieri mai mari de 60 de minute, din următoarele cauze:

IR 1928 Brasov – București – Constanța, format din R 2100, a avut locomotivă defectă în Sibiu;

IC 552 Suceava  – București a solicitat staționare prelungită pentru legătura cu IR 1765;

IR 1632 Brașov – București a avut lipsă locomotivă în stația Brașov.

De asemenea, trenul RE 9254 Pitești – București a plecat întârziat din cauza prelungirii procesului tehnologic, de către personalul de tren.

”Menționez faptul că întârzieri de 10 – 20 de minute se pot înregistra la garniturile care tranzitează zone cu restricții de viteză, zone unde sunt execuție lucrări, și se circulă în regim de șantier, sau așteaptă la încrucișări cu alte garnituri neîntârziate”, se mai arată în comunicatul companiei de infrastructură.

Trenuri CFR Călători întârziate. Operatorul de stat nu spune nimic despre locomotiva defectă

Referitor la trenul IR 1928, responsabilii CFR Călători au făcut următoarea precizare: ”Din cauza întârzierii la sosire a garniturii de formare și a derulării proceselor de pregătire, trenul a plecat întârziat cu 110 minute din stația de formare. Din raportarea personalului de tren, nu sunt probleme cu instalațiile de climatizare”.

Nimic despre locomotiva defectă pomenită în comunicatul de presă al CNCF CFR SA.

IN THE SPOTLIGHT

Cum pleci cu câinele în vacanță dacă nu ai mașină. Cine acceptă animale de companie

Vrei să pleci cu câinele în vacanță, dar nu ai mașină. Ei bine, problema este reglementată de Uniunea Europeană în ceea ce privește călătoriile...

Ultimele Articole