joi, iunie 27, 2024
spot_img

FOTO-VIDEO Trenuri blocate de copaci căzuți pe calea ferată. Intervin echipele CFR SA

Trei trenuri sunt oprite temporar marți după-amiază pe Magistrala 400, din cauza unor copaci căzuți pe calea ferată în urma furtunii.

UPDATE. CFR SA a informat că circulația feroviară a fost redeschisă la ora 16:40 între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linia CF Beclean pe Someș – Deda), în condiții normale de trafic. Traficul feroviar a fost oprit temporar între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linie simplă), în intervalul orar 15:15 – 16:40, pentru accesul și intervenția personalului de specialitate al SRCF Cluj, care a acționat cu două drezine pantograf pentru tăierea și îndepărtarea unor copaci rupți de vânt și prăbușiti în gabaritul căii și pe linia de contact, dar și pentru reparațiile necesare restabilirii sistemului de alimentare cu energie electrică a firului de contact.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linia CF Beclean pe Someș – Deda) pentru îndepărtarea unor arbori rupți de vânt și căzuți pe linia de contact.

Personalul feroviar al SRCF Cluj intervine cu două drezine pantograf între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linie simplă) pentru tăierea acestor copaci căzuți pe calea ferată și, totodată, pentru restabilirea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Până la finalizarea intervențiilor și retragerea drezinelor pantograf din linie curentă, trenurile de călători R 10635 (Bistrița Nord – Cluj Napoca) care aparține operatorului privat Interregional Călători și Regio 4371 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), respectiv R 4105 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), care aparțin operatorului național CFR Călători, sunt oprite temporar în halta Șintereag.

”Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Cluj depune toate eforturile pentru redeschiderea liniei și reluarea circulației în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul dat publicității de CNCF CFR SA.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole