luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Trenuri anulate și alte modificări de circulație, pentru lucrări la infrastructură

În perioada următoare vor fi mai multe trenuri anulate total sau parțial, pentru buna desfășurare a unor lucrări la infrastructura feroviară.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a anunțat printr-un comunicat că vor interveni modificări în circulația trenurilor, astfel:

În perioada 12 septembrie – 14 octombrie, ca urmare a efectuării de lucrări pe secția Pitești – Slatina – Piatra Olt:

  • trenul IR 9023 București Basarab – Pitești – Piatra Olt se anulează pe distanța Pitești – Piatra Olt și circulă pe relația București Basarab – Pitești.
  • trenul IR 9028 Piatra Olt – Pitești – București Basarab se anulează pe distanța Piatra Olt – Pitești și circulă pe relația Pitești- București Basarab.

În perioada 18 septembrie – 20 septembrie, ca urmare a efectuării de lucrări între stațiile Petroșani și Banița (pe secția Petroșani – Simeria):

  • în data de 18 septembrie 2022, trenul IR 1835 București Nord – Târgu Jiu – Deva – Teiuș se anulează pe distanța Târgu Jiu – Teiuș și circulă pe relația București Nord (cu plecare la ora 16.36) – Târgu Jiu (cu sosire la ora 21.53).
  • în data de 19 septembrie 2022, la trenul IR 1823 București Nord – Târgu Jiu – Deva, pe distanța Târgu Jiu – Deva se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto.
  • în data de 19 septembrie 2022, trenul R 3081 Teiuș – Cluj Napoca se anulează.
  • în data de 19 septembrie 2022, trenul IR 1836 Cluj Napoca – Târgu Jiu – Craiova se anulează pe distanța Cluj Napoca – Târgu Jiu și circulă pe relația Târgu Jiu (cu plecare la ora 14.38) – Craiova (cu sosire la ora 16.30).
  • în data de 20 septembrie 2022, la trenul IR 1824 Deva – Târgu Jiu – București Nord, pe distanța Deva – Târgu Jiu se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto.

Trenuri anulate din cauza numărului scăzut de călători

Totodată, având în vedere fluxurile de călători din perioada următoare, este suspendată temporar circulaţia următoarelor trenuri:

  • IR 1787 București Nord – Pitești, începând cu data de 5 septembrie 2022.
  • IR 1788 Pitești – Bucureşti Nord, în data de 12 septembrie 2022

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole