spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Trenuri anulate la CFR Călători și TFC, pentru lucrări la infrastructura feroviară pe Magistrala 700

Marți vor fi mai multe trenuri anulate pe relația București Nord-Aeroport Henri Coandă, pentru lucrări la infrastructura feroviară pe Magistrala 700, București-Urziceni.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat vineri că marți 4 octombrie 2022, în intervalul orar 09:35 – 13:00, personalul feroviar de specialitate va face reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale din Pajura și Mogoșoaia, conform reglementărilor feroviare.

Revine în circulație autobuzul 780

Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale, prevăzute de reglementărilor feroviare, se vor desfășura în prima parte a zilei de marți, 4 octombrie 2022, între orele 09.35 – 13.00, în hm. Pajura și Mogoșoaia cu închiderea temporară a circulației feroviare pe relația București Nord – Pajura – Mogoșoaia – Aeroport.

În acest context, pentru legătura directă spre și dinspre Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov va redeschide linia 780 Gara Basarab – Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHB), pe care vor circula patru autobuze, în intervalul orar 09.00 – 13.30, cu plecări de la Gara Basarab, respectiv AIHC, la un interval de succedare de 30 de minute:

–           plecări de la Gara Basarab în intervalul orar 09.00 – 12.30;

–           plecări de la Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC) în intervalul orar 10.00 – 13.30.

12 trenuri anulate, ale CFR Călători și TFC

În intervalul orar necesar desfășurării lucrărilor feroviare, 09:35 – 13:00, CFR SA a solicitat celor doi operatori de transport feroviar de călători – CFR Călători și Transferoviar Călători – anularea a 12 curse, din cele 72 prevăzute în orarul zilnic de circulație pe relația București Nord – Aeroport International Henri Coandă București T1, celelalte trenuri respectând programul de circulație stabilit în Mersul Trenurilor.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. le mulțumește călătorilor pentru înțelegere și, totodată, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov pentru redeschiderea liniei 780 Gara Basarab – Aeroportul Internațional Henri Coandă și asigurarea transportului public de către STB SA spre și dinspre Aeroport, în ziua de 4 octombrie 2022, între orele 09.00 – 13.30.

Ultimele Articole