miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Patru trenuri anulate de Softrans în zilele următoare, pentru revizie la rama electrică

Zilele următoare vor fi patru trenuri anulate de Softrans, operatorul craiovean de transport feroviar de călători.

”Stimați călători, vă informăm că pentru a efectua revizia ramei electrice la trenurile 11614, 11633, 11636, 11615 din zilele de 09.05.2024, respectiv 14.05.2024 nu vor circula. Le cerem scuze călătorilor afectați de această anulare”, se arată într-un anunț postat pe site-ul Softrans.

Softrans este un operator feroviar privat cu sediul în Craiova, deținut de producătorul de material rulant Softronic.

Este vorba de trenurile RE 11614 (Craiova – București Nord), 11615 (București Nord – Craiova), 11633 (București Nord – Brașov) și 11636 (Brașov – București – Nord).

Compania operează trei rame electrice Hyperion, cele mai moderne care circulă în prezent pe rețeaua feroviară din România. În condițiile unui parc de material rulant restrâns, atunci când o ramă intră la revizii sau reparații este nevoie de anularea unor trenuri.Și CFR Călători, și TFC au anulat trenuri, dar din alte motive

Nu este deci o situație similară cu cea a operatorului feroviar de stat SNTFC CFR Călători, care anulează trenuri pe bandă rulantă din cauza faptului că societatea nu mai vrea să le plătească mecanicilor de locomotivă ore suplimentare, așa cum a mai scris Club Feroviar.

Și nici cu cea a Transferoviar Călători, operator deținut de omul de afaceri Călin Mitică, ce a anulat și el zeci de trenuri pe rutele pe care operează, așa cum am informat ieri. În acel caz este vorba despre indisponibilitatea automotoarelor, dar și de criza de mecanici de locomotivă și de lucrări la infrastructura feroviară.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole