spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Trenuri anulate de CFR Călători, pentru lucrări la infrastructură. LISTA completă

Vor fi mai multe trenuri anulate de CFR Călători, la mijlocul lunii viitoare, pentru realizarea unor lucrări la infrastructură.

”La solicitarea CFR SA – managerul căii ferate, de realizare a unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Hm Lunca de Sus și Livezi Ciuc, în perioada 15-17 februarie 2023, vor interveni modificări în circulația trenurilor, astfel:

  • trenurile IR 1541 și IR 1543 Iași – Siculeni – Miercurea Ciuc – Brașov și retur se anulează;
  • trenul R 5203 Mărăşeşti – Miercurea Ciuc va fi anulat pe distanța Lunca de Sus – Miercurea Ciuc și va circula conform graficului de circulație pe relația Mărăşeşti – Lunca de Sus;
  • trenul R 5211 Miercurea Ciuc – Oneşti va fi anulat pe distanța Miercurea Ciuc – Lunca de Sus și va circula conform graficului de circulație pe relația Lunca de Sus – Onești”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul SNTFC CFR Călători SA.

Trenuri anulate de CFR Călători. Pasagerii își pot cere banii înapoi

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

În zonă au mai fost trenuri anulate, tot pentru lucrări la infrastructură, după cum a scris luna trecută Club Feroviar.

Ultimele Articole