spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Trenul Timișoara-Mangalia a ajuns la destinație marți dimineață. IR 12197 plecase duminică

Trenul Timișoara-Mangalia IR 12197 care plecase în cursă duminică la ora 17,49 a ajuns la destinație marți dimineață, la ora 2,04.

Trenul Timișoara-Mangalia

Informația se regăsește pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, www.cfr.ro, la secțiunea ”Trenul meu”, așa cum se poate observa în captura alăturată.

Garnitura, formată din trenul care a plecat din Timișoara la 17,49 și cel de la 19,30 (au fost cuplate pe parcurs), a fost nevoită să facă un ocol de câteva sute de kilometri după ce, în cursul dimineții de luni, secțiunea de cale ferată Drobeta Turnu Severin – Strehaia a devenit impracticabilă.

Trenul Timișoara-Mangalia a făcut un ocol considerabil

Traficul feroviar pe raza Regionalei CF Craiova se desfășura luni dimineață cu transbordare auto pe tronsonul de cale ferată Drobeta Turnu Severin – Strehaia, după cum a anunțat CFR SA. Această măsură a fost luată pentru asigurarea continuității circulației  trenurilor, după ce linia de cale ferată a fost acoperită de ape în zona macazurilor la intrarea în stațiile Balota și Prunișor, dar și pe intervalul de stații Prunișor – Igiroasa.

CFR Călători a luat decizia de a nu recurge la transbordare auto în ceea ce privește acest tren, pentru că avea în compunere vagoane de dormit și cușetă. O transbordare auto în toiul nopții nu ar fi fost tocmai plăcută, mai ales pentru cei cu copii mici și bagaje multe.

După experiența trenului IR 12197, CFR Călători a decis să anuleze trenul IR 1992, care trebuia să plece luni la ora 17,49 de la Timișoara Nord în direcția Mangalia.

Ultimele Articole