vineri, mai 3, 2024
spot_img

Trenul Timișoara-Mangalia a ajuns la destinație marți dimineață. IR 12197 plecase duminică

Trenul Timișoara-Mangalia IR 12197 care plecase în cursă duminică la ora 17,49 a ajuns la destinație marți dimineață, la ora 2,04.

Trenul Timișoara-Mangalia

Informația se regăsește pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, www.cfr.ro, la secțiunea ”Trenul meu”, așa cum se poate observa în captura alăturată.

Garnitura, formată din trenul care a plecat din Timișoara la 17,49 și cel de la 19,30 (au fost cuplate pe parcurs), a fost nevoită să facă un ocol de câteva sute de kilometri după ce, în cursul dimineții de luni, secțiunea de cale ferată Drobeta Turnu Severin – Strehaia a devenit impracticabilă.

Trenul Timișoara-Mangalia a făcut un ocol considerabil

Traficul feroviar pe raza Regionalei CF Craiova se desfășura luni dimineață cu transbordare auto pe tronsonul de cale ferată Drobeta Turnu Severin – Strehaia, după cum a anunțat CFR SA. Această măsură a fost luată pentru asigurarea continuității circulației  trenurilor, după ce linia de cale ferată a fost acoperită de ape în zona macazurilor la intrarea în stațiile Balota și Prunișor, dar și pe intervalul de stații Prunișor – Igiroasa.

CFR Călători a luat decizia de a nu recurge la transbordare auto în ceea ce privește acest tren, pentru că avea în compunere vagoane de dormit și cușetă. O transbordare auto în toiul nopții nu ar fi fost tocmai plăcută, mai ales pentru cei cu copii mici și bagaje multe.

După experiența trenului IR 12197, CFR Călători a decis să anuleze trenul IR 1992, care trebuia să plece luni la ora 17,49 de la Timișoara Nord în direcția Mangalia.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole