spot_img
sâmbătă, iulie 2, 2022
spot_img

Cu trenul la P3 Bucharest A1. Parcul industrial a semnat un protocol cu CFR Călători

P3 Logistic Parks (P3) a semnat un protocol de colaborare cu Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători București a CFR Călători, pentru a aduce muncitori cu trenul la P3 Bucharest A1.

trenul la P3 Bucharest A1

Astfel, trenurile Regio și InterRegio care circulă pe ruta București – Videle și retur vor avea opriri în dreptul parcului P3 Bucharest A1, informează Economica.net.

Această nouă facilitate de transport le va permite chiriașilor din parcul P3 Bucharest A1 să recruteze forță de muncă din localitățile adiacente, pe ruta Roșiori – Videle – P3 Bucharest A1 – Gara de Nord (sau Basarab) și retur. Începând cu 21 septembrie 2020 se poate ajunge în parcul P3 cu trenul, de la Gara de Nord sau Basarab, în aproximativ 17 – 25 de minute.

P3 este singurul dezvoltator de spații logistice care deține o astfel de soluție de transport feroviar pentru persoane, completând serviciile de transport de marfă pe cale ferată din cadrul terminalului intermodal din P3 Bucharest A1, activ încă din anul 2011. „Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri această facilitate și să venim în întâmpinarea problemelor cu forța de muncă cu care aceștia se confruntă. Călătoria cu trenul se dorește a fi o alternativă de transport mai accesibilă din punct de vedere al costurilor și mai rapidă pentru a aduce forța de muncă în P3 Bucharest A1, față de microbuzele pe care chiriașii le utilizează în prezent. Astfel, încercăm să ne aliniem și la trendul european de a folosi mijloace de transport în comun cât mai putin poluante. Noua configurație de transport va aduce rezultate pozitive atât partenerilor noștri de business, cât și persoanelor din localitățile învecinate interesate de un loc de muncă în cadrul comunității P3 Bucharest A1”, a declarat Sînziana Pardhan, directorul general al P3 în România.

Cu trenul la P3 Bucharest A1, cel mai complex parc industrial din Capitală

Cu o suprafață de 380.000 de metri pătrați, 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de metri pătrați de spații logistice, P3 Bucharest A1 este cel mai complex parc industrial din Capitală.

Adițional terminalului de cale ferată care deservește segmentul de transport marfă și căruia i-a fost adăugată de curând facilitatea de transport călători, parcul dispune și de o cantină-restaurant cu suprafață de 400 de metri pătrați și 200 de locuri la mese care va fi deschisă începând cu luna noiembrie.

Mai mult, dezvoltatorul este aproape de finalizarea construcției pentru un proiect de spații de cazare. Noul hostel va avea capacitatea de a caza 212 persoane și va fi disponibil pentru angajații care își desfășoară activitatea în cadrul parcului. În intervalul cuprins între vara anului 2019 şi vara anului 2020, P3 a semnat, în România, contracte pentru 173.000 de metri pătraţi, dintre care 77.881 mp reprezintă prelungiri şi contracte pe termen scurt, 95.374 sunt contracte pe termen lung, iar peste 29.000 mp sunt contracte cu clienţi noi.

Ultimele Articole