marți, iunie 6, 2023
spot_img

Calea Ferată din Moldova dublează numărul de locuri la trenul de Odesa, modernizat la Pașcani

Calea Ferată din Moldova a anunțat marți că, la solicitarea călătorilor, se va dubla numărul de locuri la trenul de Odesa, pe toată durata sezonului estival.

trenul de Odesa

”Î.S. Calea Ferată din Moldova rămâne la dispoziţia tuturor doritorilor de a călători spre litoral, oferind cele mai bune condiţii, inclusiv siguranţă, rapiditate şi evident, confortul de care avem nevoie. Începînd cu prima zi a anotimpului vacanţelor – 1 iunie 2019 – trenul modernizat de pe ruta Chișinău-Odesa circulă zilnic”, se arată într-o postare pe contul oficial de Facebook Calea Ferată din Moldova.

Oficialii CFM precizează faptul că, la solicitarea călătorilor, se va dubla numărul de locuri cu vagoane suplimentare pe toată durata sezonului estival.

Cafea și răcoritoare, în trenul de Odesa

”Iar pentru a se simţi <ca acasă>, călătorii pot solicita băuturi răcoritoare <de la frigider> sau o cafea <ca la terasă>. Pentru detalii despre curse, orarul circulației trenurilor, costul biletelor și alte informaţii utile, contactați Biroul de informații al CFM la numărul (022) 833333 sau accesând pagina web http://cfm.md/”, se mai arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Materialul rulant care asigură legătura zilnică Chișinău – Odesa a fost modernizat la Electroputere VFU Pașcani.

Ultimele Articole