marți, iunie 6, 2023
spot_img

GALERIE FOTO Călători blocați la Craiova în trenul Cluj Napoca-București

Trenul Cluj Napoca-București Nord, IR 1836,  a plecat dimineață la ora 7,14 și nu a ajuns nici până acum la destinație, deoarece pe drum s-a stricat locomotiva.

Între stațiile CFR Târgu Jiu și Filiași, mai precis la Bărbătești, locomotiva s-a defectat. ”Am așteptat 140 de minute să vină o altă locomotivă de la Craiova. Această locomotivă ne-a tractat până la Craiova. În stația CFR Craiova, vagoanele au fost scoase în afara stației, nu mai era personal CFR și am mers la șeful Stației CFR. Nu era nici șef de stație, nici un înlocuitor. Ni s-a spus de la casa de bilete că este weekend și ei nu sunt la birou”, ne-a scris un urmăritor al paginii Club Feroviar,, aflat în trenul cu pricina.

Apoi, a venit o locomotivă care a tractat garnitura la linia 4, în gară, și călătorilor li s-a spus că mai trebuie să aștepte două ore până vine IR 12173 de la Curtici, la care vor fi atașate și cele trei vagoane ale IR 1836. ”Încă suntem în gară. Așteptăm trenul care are 20 de minute întârziere. Până ne leagă, se face proba și plecăm, sigur mai trec 30 de minute”, a mai scris călătorul din tren.

Club Feroviar a solicitat un punct de vedere oficial din partea CFR Călători, dar până la ora publicării acestei știri nu am primit niciun răspuns

Ultimele Articole