spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

VIDEO Caviar, medicamente și piese auto fără acte, descoperite în trenul Chișinău-Moscova

Produse din pește, medicamente și piese auto fără acte de proveniență au fost depistate de polițiști la Calea Ferată a Moldovei, în trenul Chișinău-Moscova.

trenul Chișinău-Moscova

Poliţia a stabilit că angajații CFM au introdus în trenul internațional, în locuri special amenajate, printr-o schemă frauduloasă, produse și mărfuri pentru a nu fi supuse controlului vamal, informează site-ul Agora.md.

Duty free-ul fraudulos din trenul Chișinău-Moscova

În urma verificărilor, în vagoanele unui tren au fost depistate și ridicate mai multe produse alimentare: caviar roșu, caviar negru, pește în asortiment și creveți, precum și medicamente, dar şi piese auto noi. Niciuna dintre mărfuri nu deținea documente ce ar atesta originea și proveniența legală a acestora.

Cazul este cercetat, iar suspecţii vor fi sancţionaţi conform legii. În prezent se stabilește valoarea totală a mărfurilor ridicate. Poliția cercetează în continuare cazul pentru stabilirea tututror persoanelor  suspecte de comiterea acestei ilegalități în scopul sancționării în conformitate cu legislația în vigoare.

Ultimele Articole