marți, iunie 6, 2023
spot_img

Reduceri de preț la biletele pentru trenul Chișinău-Moscova, anunțate de Calea Ferată din Moldova

Calea Ferată din Moldova informează că, pe durata anului viitor, călătorii vor avea parte de reduceri la biletele pentru trenul Chişinău-Moscova și retur, în perioada 9 ianuarie- 20 decembrie 2020.

trenul Chișinău-Moscova

În funcţie de perioada (anticipația) de vânzare, se vor aplica reduceri în vagoane compartimentate, în cuantum de:

– 20% în cazul emiterii documentelor de călătorie în perioada de la 45 până la 41 de zile până la plecarea trenului;

– 10% în cazul emiterii documentelor de călătorie în perioada de la 40 până la 18 zile până la plecarea trenului, informează Unimedia.

Precizările CFM referitoare la trenul Chișinău-Moscova

Totodată, se aplică un adaos la tariful biletului de călătorie pe teritoriul Republicii Moldova şi pe teritoriul Federaţiei Ruse în vagoanele compartimentate ale CFP (Compania Federală de Pasageri) în mărime de 5% în cazul emiterii documentelor de călătorie cu 17 şi mai puţine zile până la plecarea trenului.

Cu alte cuvinte, dacă îți cumperi din timp biletele pentru trenul Chişinău-Moscova ești recompensat de Calea Ferată din Moldova, iar dacă nu – ești penalizat.

Bilete mai ieftine la trenul Chișinău-Iași

Recent, CFM a anunțat că biletele pentru călătoriile cu trenul Chișinău-Iași se ieftinesc cu 20% începând cu data de 13 decembrie.

Astfel, biletele pentru vagoanele de clasa I vor putea fi cumpărate cu 130 de lei moldovenești (echivalentul a 32 de lei românești), clasa a II-a – 100 de lei (25 RON), clasa a III-a – 90 de lei (22 RON). Preţul biletului dus-întors pentru vagoanele de clasa I va fi de 234 de lei moldovenești (57 de lei românești), clasa a II-a – 180 de lei (44 RON), clasa a III-a – 162 de lei (40 RON). Reducerile vor fi valabile până pe 19 ianuarie 2020.

Ultimele Articole