CFR Călători introduce un tren suplimentar spre Constanța în acest week end și în minivacanța de Sfânta Maria

24 iulie 2019

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a anunțat miercuri că va introduce un tren suplimentar spre Constanța în acest week end și în minivacanța de Sfânta Maria.

tren suplimentar spre Constanța minivacanța de Paște

În zilele de 27, 28 iulie și 03, 04, 14, 15, 16, 17, 18 august, pentru preluarea fluxului de călători către litoral, va circula suplimentar trenul IR 12583 pe ruta Bucureşti Nord (plecare 11:15) – Constanţa (sosire 13:37).

Trenul va avea opriri în staţiile Ciulniţa (12:16), Feteşti (12:38), Cernavodă Pod (12:54) şi Medgidia (13:12).

CFR Călători le recomandă pasagerilor să își procure biletele de tren cu anticipație și online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă.

Tren suplimentar spre Constanța. De unde vă luați bilete

Biletele pot fi achiziționate: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizați (agenții de turism). Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipație reducerea este de peste 10% în funcție de numărul de zile. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%. Reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.