spot_img
marți, martie 21, 2023
spot_img

Tren suplimentar Brașov-București, pentru turiștii care se întorc de pe Valea Prahovei

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a introdus în circulație un tren suplimentar Brașov-București, pentru turiștii care se întorc de pe Valea Prahovei.

tren suplimentar Brașov-București SF Predeal-Brașov trenurile de pe Valea Prahovei

Astfel, în zilele de duminică, va circula suplimentar ltrenul IR 1730, cu plecare din Brașov la ora 17:55 și sosire în București Nord la ora 20:32, a anunțat vineri operatorul feroviar de stat.

Durata de parcurs a noului tren este de două ore și 37 de minute și are opriri în stațiile: Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Comarnic, Câmpina, Ploiești Vest. Astfel, pe ruta Brașov – București Nord în intervalul orar cel mai solicitat, 17:00 – 19:00, turiștii au la dispoziție trei trenuri operate de CFR Călători, dintre care două garnituri între 17:00 – 18:00.

Tren suplimentar Brașov-București, dotat cu vagon pentru transportul bicicletelor

Trenul este format din vagoane modernizate în anul 2020, ceea ce asigură o capacitate de transport sporită și servicii de calitate superioară. Vagoanele au fost  modernizate pe baza contractelor semnate în 2019 de directorul general de la acea vreme al CFR Călători, Valentin Dorobanțu. De asemenea, garnitura va avea în compunere și un vagon prevăzut cu spaţiu pentru transportul bicicletelor.

Biletele de tren pot fi cumpărate apelând la mai multe oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus, până la 35% reducere la Biletul de weekend, reduceri de weekend pe Valea Prahovei de până la 56% etc. Mai multe detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte. (A.B.)

Ultimele Articole