duminică, mai 28, 2023
spot_img

CFR Călători, MAV Start și ÖBB introduc un tren Satu Mare-Viena, de la jumătatea lunii decembrie

CFR Călători  în colaborare cu MAV Start (operatorul naţional feroviar de călători din Ungaria) şi ÖBB (operatorul naţional feroviar de călători din Austria) au stabilit introducerea în circulaţie a unui nou tren Satu Mare-Viena.

tren Satu Mare-Viena

Garnitura va circula pe ruta Satu Mare – Debrecen – Püspökladány – Viena Hbf și retur începând cu planul de mers 2019 -2020.

Trenurile IR 687 şi IR 686 Satu Mare – Debrecen – Püspökladány si retur sunt ramuri la/de la trenurile IR 144 și IR 143 Cluj Napoca-Viena si retur, aceste ramuri  se atașează respectiv se detașează în stația Püspökladány. Compunerea trenurilor va fi  asigurată de către MAV Start. Tracţiunea trenurilor pe teritoriile celor 3 state – România, Ungaria şi Austria este asigurată de operatorul naţional al fiecărui stat.

Cum va circula noul tren Satu Mare-Viena

În comunicatul dat publicității vineri, CFR Călători precizează că trenurile IR 687 şi IR 686 vor circula zilnic, după următoarele orare:

Satu Mare (09:27) – Viena (17:21);

Viena (10:42) – Satu Mare (20:42).

Pentru călătoria în relația Satu Mare – Viena,  CFR Călători recomandă oferta City Star Austria, care costă aproximativ 31 de euro, la clasa a 2-a, pentru un călător adult. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat. În cazul în care nu este disponibilă la vânzare oferta City Star Austria pentru data călătoriei, prețul unui bilet dus în relația Satu Mare – Viena, la clasa a 2-a este de aproximativ 46 de euro (echivalentul în lei).

Ultimele Articole