spot_img
sâmbătă, septembrie 24, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Al treilea tren produs de Softronic face ultimele teste înainte de intrarea în circulație

Al treilea tren produs de Softronic Craiova pentru compania de transport feroviar Softrans face ultimele teste fără călători, înainte de intrarea sa în circulație.

”Dragi prieteni feroviari și nu numai, faceți cunoștință cu RES 003 construit de Softronic Craiova pentru Softrans SRL. RES 003 mai are de făcut astăzi un test fără călători, după care de joi intră că IR 15931/IR 15934 pe relația Craiova – București Nord – Brașov și retur. Ieri a sosit prima oară la București, un drum de prezentare pentru finanțatorii de la Garanti Bank, la fel cum s-a întâmplat și cu RES 001 și RES 002”, au scris pe Facebook cei de la România Feroviară.

Al treilea tren produs de Softronic, ”un lucru fenomenal” 

În postarea de pe rețeaua de socializare se precizează că în momentul de față avem trei EMU RES construite în medie de o ramă la doi ani, din fonduri proprii și finanțări externe:” Pentru o firmă atât de mică cum e Softronic care abia numără 500 de angajați (tot grupul de firme), este un lucru fenomenal”.

Anul acesta, Softronic Grup Craiova împlinește 20 de ani de activitate. Cei peste 2.800.000 km rulați de RES 001 și 002 până acum nu pot decât să confirme un proiect mai mult decât reușit.

”La mulți ani Softronic, fiți mândri de munca voastră”, se încheie postarea celor de la România Feroviară.

Ultimele Articole