luni, septembrie 25, 2023
spot_imgspot_img

FOTO Tren privat în flăcări în județul Alba. Pompierii au intervenit la fața locului

Un tren privat în flăcări le-a dat miercuri după amiază bătăi de cap pompirilor din județul Alba, care au intervenit pentru stingerea incendiului.

tren privat în flăcăriIncendiul a izbucnit miercuri, în jurul orei 14:00, pe raza localității Cetatea de Baltă. Focul a cuprins motorul unui tren de călători cu două vagoane.

Potrivit ISU Alba, citat de site-ul local de știri Alba 24, Garda de intervenție Blaj a acționat în cooperare cu SVSU Cetatea de Baltă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Cetatea de Baltă, la un automotor al operatorului Regio Călători. La momentul producerii incendiului în tren, care urma să circule pe ruta Târnăveni-Cetatea de Baltă se afla doar conductorul.

La incendiu a intervenit și o autospecială de la Detașamentul Târnăveni, județul Mureș. Pompierii au acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă  și un echipaj de prim ajutor.

Incendiul a fost stins la ora 14:25. Pe ruta Târnăveni-Cetatea de Baltă (secția 307) circulă zilnic șase perechi de trenuri operate de Regio Călători.

Ultimele Articole