marți, iunie 6, 2023
spot_img

Astra Trans Carpatic a pus în vânzare bilete de tren pentru sezonul estival. Ce facilități oferă compania

Compania arădeană Astra Trans Carpatic a pus în vânzare bilete de tren pentru sezonul estival, la garniturile care vor lega Aradul de litoral.

tren pentru sezonul estival tren privat la Mangalia

”În pregătire pentru sezonul estival, Astra Trans Carpatic a pus la vânzare online și la casele de bilete, legitimații de călătorie pentru trenurile directe IR 15593 și IR 15594 Arad – Timișoara – Craiova – București – Constanța și retur, pentru călătorii începând cu data de 15 iunie”, a anunțat compania pe pagina sa de Facebook.

A fost introdusă și o ofertă comercială la această rută: călătorii care urcă dintr-o stație de pe relatia Arad – Videle cu coborâre în stația Constanța și cumpără bilete dus-întors de adult sau copil vor beneficia de o reducere de 5% din prețul biletului. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să vă achiziționați legitimațiile de călătorie de la casele de bilete.

Bilete de tren pentru sezonul estival, cu anticipație de 40 de zile

Pentru ca pasagerii să-și poată planifica din timp deplasările, pe această rută se pot cumpăra bilete cu 40 de zile înainte de data călătoriei. Din data de 15 iunie intră în circulație și trenurile București – Constanța – Mangalia și retur.

Pentru toate trenurile Astra Trans Carpatic se pot achiziționa bilete online de pe platforma companiei, de la casele de bilete din București Nord, Timișoara Nord și Arad (în timpul orelor de program afișate pe site) sau direct din tren, la tarif normal și beneficiind de toate reducerile aplicabile în mod normal conform legii. Pentru călătorii care doresc rezervări la vagoanele de dormit sau cușetă, acestea se pot face și telefonic la numărul 0751.525.520.

Ultimele Articole