UPDATE Tren internațional blocat la Remetea Mare. Traficul s-a reluat la ora 18,00

Tren internațional blocat la Remetea Mare, sâmbătă după amiază, după ce o garnitură de marfă a rupt linia de contact.

Tren internațional blocat

UPDATE Traficul feroviar între Recaș și Topolovăț a fost reluat la ora 18.00.

Este vorba de trenul Interregio 73, Budapest Keleti – București Nord. ”Trenul respectiv este oprit temporar în stația Remetea Mare, stație în care există curent în linia de contact, deci locomotiva este alimentată cu energie electrică. Un tren de marfă a rupt linia de contact între Recaș și Topolovăț, ceea ce a provocat întreruperea alimentării cu energie electrică a firului de contact pe distanță respectivă”, a informat CFR SA.

Tren internațional blocat. Alte trei garnituri au fost oprite temporar

Trenul mentionat și alte trei garnituri care tranzitau zona au fost oprite temporar, pe perioada intervenției cu drezina pantograf,  în stațiile adiacente. În toate stațiile în care au fost oprite cele patru trenuri, liniile de contact sunt alimentate cu energie electrică, astfel încât să fie asigurat aerul condiționat în garnituri.

”Personalul de specialitate a intervenit cu drezina  pantograf pe întreaga distanță pentru verificarea și remedierea deranjamentului. Din datele transmise de la locul intervenției, circulația urmează să fie reluată în scurt timp”, a mai precizat compania de infrastructură.