spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img

Tren deraiat în gara Karlsruhe Germania

În timpul unor manevre, un tren ICE de la Deutsche Bahn a deraiat în Gara Centrală Karlsruhe. Încă nu este clar de ce vehiculul a deraiat. Este al doilea tren deraiat în gara Karlsruhe, Germania.

Marți după-amiază, o garnitură ICE a sărit de pe șine la Gara Centrală din Karlsruhe. Potrivit unui purtător de cuvânt al Deutsche Bahn din Stuttgart, incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:50. Potrivit companiei, nu au fost răniți, iar pagubele materiale nu au fost încă stabilite, potrivit publicației bnn.de.

Tren deraiat în gara Karlsruhe Germania

Trenul a ieșit de pe șină în timpul unei curse de manevră. În vagoane nu erau pasageri la acel moment. Motivul pentru care garnitura a sărit de pe șine nu a fost încă clarificat.

Vagoanele au fost puse înapoi pe șine în jurul orei 0.40 a.m. miercuri seara de un grup de lucru feroviar. Trenul a fost dus la un atelier Deutsche Bahn pentru inspecție. Incidentul nu a avut niciun impact major asupra traficului feroviar regional sau național, a subliniat purtătorul de cuvânt. Au fost doar modificări ale liniilor de plecare din Gara Centrală din Karlsruhe.

Ultimele Articole