miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Tren defect la metrou. Se circulă în sistem pendulă pe Magistrala 2, intervin echipele Metrorex

Un tren defect la metrou le dă bătăi de cap miercuri dimineață responsabililor Metrorex, care au organizat circulația în sistem pendulă pe Magistrala 2, cea mai aglomerată de pe rețea.

UPDATE. Metrorex a transmis că de la ora 7,55 circulația pe Magistrala 2 a fost reluată în condiții normale.

Incidentul s-a produs la o oră de vârf, când bucureștenii pleacă la serviciu.

”Metrorex informează că astăzi, 15 noiembrie 2023, în jurul orei 7:15, pe Magistrala 2, la stația de metrou Tineretului s-a produs o defecţiune tehnică la un tren. Echipa Metrorex a retras trenul în depou pentru verificare, analiză și remediere. În acest moment, se circulă în sistem pendulă între Eroii Revoluției și Piața Unirii 2. În scurt timp circulația se va relua în condiții normale. Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar și din stații. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, au transmis responsabilii societății de transport subteran din Capitală.

Trenul defect este spaniol, produs de CAF. Reamintim că pe 26 ianuarie 2019 un tren CAF a intrat în parapet în Depoul Bercenei al Metrorex, iar AGIFER a stabilit ulterior că de vină a fost o defecțiune a softului instalat de producător.

Ultimele Articole