miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Probleme în traficul bucureștean. Tren defect la metrou și tramvai fără pantograf la STB

Un tren defect la metrou a oprit luni dimineață circulația între două stații de pe Magistrala 2, cea mai aglomerată de pe rețeaua de transport subteran din Capitală.

UPDATE. STB a anunțat că liniile 1 si 10 funcționează normal la Bucur Obor. Blocare si deviere – linia 10: 30 de minute (08:30-09:00) si linia 1: 40 de minute (08:30-09:10).

UPDATE. Începând cu ora 9.35 circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reluată în condiții normale.

Metrorex a informat că pe Magistrala 2 trenurile de metrou circulă doar până la stația Dimitrie Leonida, la un interval aproximativ de 10 minute. Între stațiile Dimitrie Leonida și Berceni circulația este întreruptă din cauza unei defecțiuni produse la unul din trenurile care ieșea din hala de parcare și care a rămas imobilizat în cale.

Între stațiile Dimitrie Leonida (fostă IMGB) și Berceni (fostă Depoul IMGB) trenurile de metrou circulă la suprafață.

”Personalul Metrorex intervine pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației în condiții normale. Prezentăm scuze pentru disconfortul creat! Publicul călător este informat despre această situație prin intermediul anunțurilor transmise în stații, prin paginile oficiale de website și Facebook ale Metrorex”, se arată în comunicatul dat publicității de transportatorul bucureștean.

Probleme și la STB. Un tramvai a rămas fără pantograf

Sunt probleme și la STB în această dimineață, după ce un tramvai a rămas fără pantograf.

”Liniile 1 si 10 – blocate la Bucur Obor, dupa intersecție, pe sensul spre Banu Manta. Cauza: pantograf cazut pe terasament. S-au luat măsuri de deviere”, a anunțat Societatea de Transport București pe pagina sa de Twitter.

Fix în urmă cu două săptămâni, incidente similare au avut loc în estul Bucureștiului, după cum a relatat la vremea respectivă Club Feroviar. Două pantografe rupte, la două tramvaie ale Societății de Transport București, în același loc, au dat lunea trecută peste cap circulația pe șinele din estul Capitalei. În incidente au fost implicate tramvaiele 4023 și 4018 ale STB, ambele de tip V3A.

Ultimele Articole