spot_img
marți, ianuarie 25, 2022
spot_img

Tren defect la metrou. Circulația pe magistralele 1 și 3 s-a desfășurat cu dificultate

Un tren defect la metrou, între stații, a făcut ca luni dimineața circulația mjloacelor de transport subteran pe magistralele 1 și 3 să se defășoare cu dificultate.

Incidentul s-a produs la ora 05:50, când trenul defect s-a oprit în tunel, între stațiile Dristor 1 și Mihai Bravu. Echipele de intervenție ale Metrorex au intervenit prompt pentru deblocarea trenului și debarcarea călătorilor în condiții de siguranță.

Tren defect la metrou. S-a circulat în sistem pendulă

Pentru continuarea și fluidizarea călătoriilor, circulatia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Nicolae Grigorescu 2 și Anghel Saligny și Republica – Nicolae Grigorescu 1. Începând cu ora 06:30, circulația a fost reluată în condiții normale.

„Călătorii au fost informați cu privire la situația creată prin intermediul instalațiilor de sonorizare de la nivelul vestibulelor și peroanelor din stații. Precizăm că în urma acestui eveniment, siguranța publicului călător nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicatul dat publicității luni dimineață de conducerea Metrorex.

Ultimele Articole