spot_img
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

UPDATE Un tren de marfă s-a defectat în județul Buzău. Din vagoane se scurge acid clorhidric

Traficul feroviar pe magistrala 500 este blocat, sâmbătă, între Buzău și Râmnicu Sărat, după ce un tren de marfă s-a defectat, iar din vagoane se scurge acid clorhidric.

UPDATE S-a reluat circulația

La Ora 16,50, circulația feroviară a fost reluată pe Magistrala 500, a anunțat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

tren de marfă s-a defectat

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a produs sâmbătă, la kilometrul 151 al magistralei de cale ferată 500, în județul Buzău.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar pe Magistrala 500 Buzău-Râmnicu Sărat, este întrerupt la kilometrul 151, județul Buzău, unde, din cauza unor probleme tehnice, un tren de marfă și-a oprit deplasarea”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Potrivit acestora, în zonă se intervine pentru remedierea problemei și reluarea circulației, informează HotNews.

Un tren de marfă s-a defectat. Au intervenit pompierii

Pompierii au intervenit în gara Zoița din județul Buzău, după ce dintr-un vagon cisternă al marfarului care s-a stricat pe magistrala 500 de cale ferată se scurge acid clorhidric.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău echipajele de pompieri intervin în gara din Zoița, după ce mecanicul a sesizat că există scurgeri de acid clorhidric dintr-un vagon cisternă. Deocamdată nu se știe ce cantitate de acid există în vagon.

Primul echipaj sosit la locul intervenției a luat măsuri de protecție, iar pe rază de 100 metri zona a fost închisă, au declarat reprezentanții ISU Buzău.

Ultimele Articole