marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Viscolul a afectat circulația feroviară. Tren de marfă defect pe M800 și întârzieri la călători

Căderile de zăpadă și viscolul au provocat perturbări în circulația feroviară. Miercuri dimineață avem un tren de marfă defect și întârzieri la garniturile de călători pe Magistrala 800 București-Constanța.

tren de marfă defect
FOTO cu rol pur ilustrativ

La această oră se circulă în condiții normale de trafic pe rețeaua feroviară, fără implicații majore în circulația trenurilor, a transmis miercuri dimineață purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan.

Totuși, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la această oră, sunt înregistrate întârzieri în traficul feroviar în circulația trenurilor spre și dinspre Constanța.

Tren de marfă defect între Lehliu și Sărulești

Între stațiile Lehliu și Sărulești de pe M800 este un tren de marfă defect, iar trenurile de călători au fost retrasate pentru circulație pe celălalt fir.

Între  Sărulești și Fundulea se acționează cu o drezină pantograf la linia de contact de pe firul II și liniile 3 și 4 din stația Sarulești, pentru repunerea sub tensiune. Pe aceasta distanță trenurile de călători circulă pe un singur fir, iar în stația Sărulești doar pe liniile 2 și 3.

Pe celelalte magistrale se circulă în condiții normale de trafic, a mai precizat responsabilul CFR SA.

Ultimele Articole