spot_img
luni, decembrie 6, 2021
spot_img

Tren anulat după ce au fost vândute bilete. CFR SA și CFR Călători nu s-au înțeles

CFR Călători a anulat un tren de călători vineri dimineață între Pitești și Curtea de Argeș, după ce biletele fuseseră puse în vânzare. 

Raport de control la CFR Călători agent frigorific pentru Săgeata Albastră

CFR Călători a anulat vineri dimineața trenul Regio R9531 de la Pitești spre Curtea de Argeș cu plecare la ora 9.57 și sosire la 11.02, tren care urma să aibă și vagoane de la București spre Curtea de Argeș.

Nemulțumiți, unii călători au postat dimineață fotografii cu biletele eliberate de CFR Călători, dar și cu tabela din gara Pitești în care trenul apărea drept anulat. Biletul in cauză fusese eliberat în jurul orei 7 dimineața, cu aproximativ două ore înainte de plecarea trenului.

Potrivit informațiilor neoficiale – cele oficiale lipsind atât din partea CFR Călători, cât și a CFR SA, scuza anulării a fost faptul că CFR Călători s-a aflat în imposibilitatea de a asigura garnitura Siemens Desiro uzuală pentru această cursă, iar CFR SA a respins cererea CFR Călători de înlocuire a ramei automotoare cu un tren format din locomotivă și vagoane, din cauza greutății mari a acestora, peste limitele admise de linie. Mai era și problema rebrusării în stația Curtea de Argeș, unde liniile și macazurile nu sunt chiar în cea mai bună stare. (D.C.)

 

 

 

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole