spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Trei tramvaie au deraiat în București, la interval de câteva ore. Unde au avut loc accidentele

Trei tramvaie au deraiat în București, luni, la interval de câteva ore – unul la Bucur Obor, altul la Piața Sudului și un al treilea la ieșirea din oraș spre Autostrada Soarelui.

„Este restricționat traficul rutier pe banda 4 de circulație, în rond, sensul dinspre șoseaua Colentina către Calea Moșilor. Tramvai deraiat la Obor, fără victime”, a transmis marți după-amiază Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Și Societatea de Transport București a semnalat incidentul pe contul său oficial de Twitter: ”Liniile 10 și 21 – blocate pe sensul spre Șura Mare (10), respectiv spre Piața Sf. Gheorghe (21). Cauza: deraiere în zona Șos. Ștefan cel Mare/Calea Moșilor”.

Alte două tramvaie au deraiat în București: la Piața Sudului și pe bulevardul Theodor Pallady

tramvaie au deraiat în BucureștiAnterior, în cursul zilei de luni avuseseră loc alte două deraieri ale tramvaielor STB. Unul a deriat la Piața Sudului, în Sectorul 4, incident care a fost semnalat doar de utilizatori de Facebook, nefiind disponibile informații oficiale.

O altă deraiere s-a produs de bulevardul Theodor Pallady, aproape de ieșirea din oraș spre Autostrada Soarelui. ”Liniile 19, 27 și 40 – blocate pe Bd. Theodor Pallady, la Complex Comercial Titan. Cauza: deraiere”, a scris STB SA pe Twitter. A fost afectată și funcționarea liniilor 246, 405, 408 și 472. Pentru preluarea călătorilor s-au format două linii navetă, de la Bd. Theodor Pallady, stația Chimopar – Str. Dristorului și stația Chimopar – Faur. Blocajul a durat 80 de minute (13:45-15:05), după cum a informat ulterior STB SA.

Ultimele Articole