miercuri, iunie 7, 2023
spot_img

Se mai cumpără trei SUV-uri la Regionala București a CFR SA. Plus trei autoturisme

După ce o achiziție similară a fost deja atribuită recent, acum a fost lansată procedura pentru cumpărarea a încă trei SUV-uri la Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA. Pe lista de cumpărături a acestei regionale mai sunt și trei autoturisme.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri anunțul de licitație cu titlul ”Autoturism SUV”. Valoarea totală estimată a contractului, ce vizează cumpărarea a trei SUV-uri, este de 289.917 lei, de unde rezultă un preț unitar de 96.639 de lei.

Autoturismele SUV sunt propuse pentru a fi achiziționate în scopul reînnoirii parcului auto, uzat din punct de vedere tehnic, depășit din punct de vedere al duratei normale de funcționare, urmând a fi folosit pentru realizarea tuturor deplasărilor aferente activităților specifice CNCF CFR SA și SRCF București, se arată în anunț.

Procedură pentru cumpărarea a trei autoturisme

Un alt anunț publicat de Regionala București, tot marți, are titlul ”Autoturism”. Valoarea totală estimată este de 200.000 de lei. Cum sunt tot trei bucăți, rezultă un preț unitar de 66.666 lei.

Pentru ambele licitații, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 decembrie 2022, ora 15:00. Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 27 aprilie 2023.

Recent s-au mai cumpărat trei SUV-uri la Regionala București, la un preț mai mic

După cum a scris recent Club Feroviar, Regionala București a CFR SA a finalizat achiziția a trei SUV-uri, la prețul de 93.885 de lei bucata. Deci mai ieftin decât valoarea totală estimată acum.

Regionala Brașov a propus pentru un SUV o valoare estimată de 94.958 de lei, iar Regionala Craiova – 94.600 de lei. La licitația Regionalei Cluj, prețul oferit pentru un SUV este și mai mic, de 84.952,74 lei, așa cum am scris noi recent.

În ceea ce privește achiziția de autoturisme, depinde cu ce regională comparăm. La Cluj se oferă peste 87.000 de lei pentru o berlină, în condițiile în care la Brașov s-au oferit 66.666 de lei, iar la Craiova – 61.600 de lei.

Ultimele Articole