duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Trei companii vor să livreze motorină pentru CFR SA în următorii patru ani

Trei companii vor să livreze motorină pentru CFR SA, în următorii patru ani, pe baza unui contract de tip acord-cadru.

La finele lunii septembrie, în sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație cu titlul ”Motorină Euro Diesel”, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar. Valoarea totală estimată a contractului este de 128,8 milioane de lei, echivalentul a aproape 26 de milioane de euro.

CNCF CFR SA are în dotare un parc de mijloace de mecanizare și intervenție care aparțin celor opt sucursale ale sale format din mașini grele de cale tip Plasser & Theurer, Robel, Desec LTD și altele, drezine ușoare DC, utilaje multifuncționale de tip COLMAR, pluguri de zăpadă, material rulant, tractoare, grupuri electrogene, utilaje de mică mecanizare etc, sau alte mijloace de intervenție (macarale de diferite tipuri și tonaje, grupuri electrogene etc) a căror funcționare este pe bază de motoare Diesel. Pentru asigurarea desfășurării activității de întreținere și reparație curentă a liniei ferate și pentru efectuarea lucrărilor de deszăpezire în perioada de iarnă, prin utilizarea mijloacelor și utilajelor specifice de mecanizare și intervenție din dotarea sucursalelor este necesară achiziția de motorină Euro Diesel.

Entitatea contractantă vrea să încheie un acord cadru pentru perioada de patru ani (48 de luni). Numărul maxim de operatori economici cu care se va încheia acordul cadru este trei, iar contractele subsecvente urmează să fie atribute prin reluarea competiției. Cantitatea de achiziționat este următoarea: cantitatea minimă anuală este de 3.600 de tone, iar cea maximă de 4.600 de tone, total acord cadru cantitatea minimă 14.400 de tone și cea maximă 18.400 de tone.

Ofertele depuse la licitația de motorină pentru CFR SA

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost data de 31 octombrie 2023, ora 15:00.

Potrivit anunțului din SEAP, au depus oferte la procedură următoarele companii:

  1. Rompetrol Downstream
  2. Oscar Downstream
  3. Deco Investment.

Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 2 martie 2024.

Ultimele Articole