duminică, martie 3, 2024
spot_img

Trei companii concureaza pentru franciza West Midlands

03-west-midlandsDepartment for Transport a anuntat companiile feroviare care concureaza pentru franciza West Midlands dupa depunerea cererilor de exprimare a interesului.
Ofertantii aflati pe lista scurta sunt:
–    London and West Midlands Railway Ltd, o subsidiara a Govia Ltd (un consortium format din Keolis si Grupul Go-Ahead)
–    West Midlands Trains Ltd, o subsidara a Abellio Transport Group Ltd cu East Japan Railway Company si Mitsui & Co Ltd ca parteneri minoritari
–    MTR Corporation (West Midlands) Ltd, o subsidiara a MTR Corporation (UK) Ltd.
„Franchiza West Midlands deserveste atat navetistii cat si calatorii pe distante    lungi si suntem increzatori ca aceste companii vor elabora oferte calitative pentru imbunatatirea calatoriilor”, a declarat Ministrul de Transport Feroviar Claire Perry.
Noul operator va prelua franciza in octombrie 2017, iar acordarea contractului este asteptata sa aiba loc in iunie 2017. Franciza actuala acopera o combinatie de servicii de navetisti si pe distante lungi de-a lungul regiunilor de mijloc, sud-est si nord-vest, precum si servicii catre London Euston si Liverpool Lime Street.

Ultimele Articole