spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

O firmă de la malul mării a câștigat contractul pentru RK la trecerile la nivel din Portul Constanța

Firma D.O. Style 99 SRL a câștigat contractul pentru reparații capitale la trecerile la nivel din Portul Constanța, în valoare de aproximativ 25.000 de euro.

trecerile la nivel din Portul Constanța Traficul de mărfuri în porturile maritime lucrări feroviare în Portul Constanța linii ferate din Portul Constanța Traficul de mărfuri în Portul Constanța staţia CF Constanţa Port cereale în Portul Constanța

Este vorba despre contractul ”RK pasaje de trecere la nivel cu linii CF racord 3D si 4D (proiectare si executie)“, în valoare de 122.900 lei, scos la licitație de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

Ziua de Constanța amintește că D.O. Style 99 SRL și-a mai adjudecat un contract de la CNAPM SA Constanța. Este vorba despre contractul „RK pasaje de trecere la nivel cu liniile de CF racord 1D și 2D (proiectare +execuție)“, în valoare de 255.971,16 lei.

Deasemenea, CNAPM a semnat cu firma D.O. Style 99 SRL a obținut și contractul „Servicii de întreținere linii CF și aparate de cale în portul Constanța“, în valoare de 740.339,4 lei. Contractul se referă la liniile CF situate în zona de nord a Portului Constanța, racordate la Stația Port A, și în zona de sud, racordate la stațiile CF Agigea Nord și Constanța Terminal Ferry Boat. Este vorba despre liniile industriale pe care se efectuează activitate de manevră și circulație. Mai exact, sunt operațiuni care se efectuează pe încărcări și descărcări de vagoane (primiri/expedieri trenuri).

Ce presupune contractul pentru RK la trecerile la nivel din Portul Constanța

Pentru fluidizarea traficului în zona trecerilor la nivel cu calea ferată și pentru a permite circulația rutieră și feroviară în condiții de siguranță, este necesară reabilitarea căii ferate prin:

-refacerea infrastructurii căii

-înlocuirea elementelor componente ale suprastructurii căii

-înlocuirea elementelor ce alcătuiesc partea carosabilă a trecerii la nivel.

D.O. Style 99 SRL, în cifre

Înființată în anul 1999, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați în firmă sunt: Oltean Daniela, cu 20% din capitalul social, Oltean Radu, cu 40% din capitalul social, Octavian Ciudin, cu 40%. Administratorii firmei, care desfășoară lucrări de construcție a căilor ferate de suprafață și subterane, sunt Oltean Daniela și Oltean Radu.

În anul fiscal 2019, societatea cu 18 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.919.612 lei și un profit de 614.322 de lei.

Ultimele Articole