spot_img
marți, noiembrie 30, 2021
spot_img

Alerte pentru trecerile de cale ferată pe Waze. De când va fi disponibilă funcția

Pe telefoanele din întreaga lume vor fi disponibile în curând alerte pentru trecerile de cale ferată pe Waze, aplicația de trafic folosită de miliarde de șoferi.

trecerile de cale ferată pe Waze

Compania israeliană Waze a anunțat lansarea unei noi funcții speciale pentru toate telefoanele din întreagă lume, iar funcția ar trebui să fie disponibilă cu actualizarea cea mai recentă, informează site-ul specializat iDevice.ro.

Waze va afișa de acum înainte alerte pentru trecerile de cale ferată, indiferent de regiunea geografică de pe Glob. Facilitatea a fost lansată la începutul anului în trei țări din lume. În unele țări, Waze se bazează pe informații oficiale de la autorități cu privire la trecerile de cale ferată, în timp ce în alte state cere informații de la utilizatori pentru a afla unde sunt acestea, deci informațiile nu vor fi foarte exacte peste tot.

Alerte pentru trecerile de cale ferată pe Waze, în sprijinul siguranței rutiere

”Alertele de traversare a căilor ferate au început să se extindă pe Waze la începutul acestui an, însă acum, când tot mai mulți oameni se întorc pe șosele în urma focarului COVID-19, evidențiem această funcționalitate pentru a ajuta la promovarea siguranței rutiere”, se arată în mesajul celor de la Waze către utilizatori.

Waze a oferit și imaginea alăturată, pentru a prezenta cum vor arăta aceste alerte în momentul în care vor deveni disponibile pentru toată lumea. Să sperăm că această nouă funcție va ajuta la reducerea numărului de șoferi care intră cu mașinile în fața trenului.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole