luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Regionala Iași vrea să modernizeze două treceri la nivel din Bucovina și Ardeal

Regionala Iași a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să modernizeze două treceri la nivel din Bucovina și Ardeal.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Modernizarea trecerilor la nivel de pe raza de activitate a SRCF Iași, Lotul I: TN km 29+942 între stațiile Ilva Mare – Lunca Ilvei și TN km 12+555 între stațiile Suceava Vest – Stroiești (execuție)”. Valoarea totală estimată a contractului este de 5.182.058,72 lei echivalentul a aproximativ un milion de euro.

În cadrul contractului se vor executa: lucrări de semnalizare, înlocuirea indicatoarelor rutiere tip IR cu instalație BAT tip M 77 cu numărătoare de osii, supravegheată din stația cea mai apropiată, care este dotată cu instalație tip CED, montare echipamente pentru circulația rutieră, montare echipamente pentru circulația feroviară, realizarea rețelei de cabluri de semnalizare și de alimentare pozate subteran, modificarea luminoschemei existente în stațiile c.f. Lunca Ilvei și Stroiești și modificări în sala cu relee pentru funcționarea și semnalizarea funcționării instalației BAT, înlocuirea dalelor de beton degradate cu dale de beton noi, realizare scurgere ape pluviale, realizarea semnalizării rutiere și CF cu materiale noi reflectorizante, realizare substrat (geogril si geotextil), amenajare drum rutier în zona TN cu montarea de parapete rutiere.Condiții de participare la licitație

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită experiență similară. Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor), au executat, în cadrul unuia sau mai multor contracte, lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, având ca obiect: lucrări de instalații feroviare SCB în valoare cumulată de minimum 1.300.000 de lei (fără TVA); lucrări de construcții terasamente sau suprastructură în valoare cumulată de minimum 1.900.000 de lei (fără TVA).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 mai 2024, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 16 septembrie 2024.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole