spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Regionala București a CFR SA vrea să modernizeze trei treceri la nivel cu calea ferată

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să modernizeze trei treceri la nivel cu calea ferată.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Modernizare treceri la nivel de cale ferata pe raza SRCF București (conf. Legii nr.154/2018) – expertiză și DALI-3TN”.

Valoarea totală estimată a contractului, care va trebuie dus la bun sfârșit în termen de trei luni, este de 90.000 de lei, echivalentul a aproximativ 18.000 de euro. Sunt vizate trei treceri la nivel: TN km 53+100, Linia CF 306 Ploiești Vest-Târgoviște Nord; TN km 6+125, Linia 105 Giurgiu-Videle cu DN 5B; TN km 1+305, Linia 301Ba Buftea-PM Ramificație Buciumeni-Mogoșoaia cu DN 1A.

La evaluarea ofertelor, prețul ofertei va conta în proporție de numai 40%, restul urmând să fie acordat pentru experiența firmei și a experților acesteia.Condiții de participare la licitația privind modernizarea a trei treceri la nivel cu calea ferată

Pentru participarea la licitație, se cere experiență similară, care se va demonstra prin prezentarea unui contract sau mai multor contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii trei ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 90.000 de lei.

Prin servicii similare înțelegem servicii de elaborare documentații tehnico-economice aferente studiilor de fezabilitate, DALI, proiecte tehnice de execuție, inclusiv detalii de execuție în domeniul infrastructurii feroviare care să includă elemente de infrastructură și suprastructură de cale ferată (se exclud metroul și tramvaiul) și instalații specifice (CE, ERTMS, CED, BLA, linie de contact, TTR etc) inclusiv cele aflate în derulare și cele finalizate în ultimii trei ani (servicii recepționate parțial și/sau servicii recepționate la terminarea prestării), cu indicarea valorilor, a datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

Se solicită garanție de participare în cuantum de 900 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 martie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 24 iulie 2022.

Ultimele Articole