duminică, mai 5, 2024
spot_img

VIDEO Un echipaj al Poliției Iași nu oprește la trecerea la nivel cu calea ferată din Suceava

Mașina în care se afla un echipaj al Poliției Iași a fost surprinsă într-o filmare în timp ce nu oprește la trecerea la nivel cu calea ferată, așa cum prevede legea, ci doar încetinește.

trecerea la nivel cu calea ferată se închide drumul de Măneciu Codul Rutier 2019

Zece echipaje rutiere din mai multe județe ale țării au acționat timp de cinci zile pe șoselele din județul Suceava, în cadrul unei ample acțiuni coordonate de la București, de Direcția Rutieră din cadrul Poliției Române.

Începând de miercuri și până duminică, în județul Suceava s-au aflat la control echipaje rutiere de la Iași, Sibiu, Mehedinți, Bacău, Ialomița, Dâmbovița, Maramureș, Ilfov și de la Direcția Rutieră a Poliției Române. Polițiștii veniți din alte colțuri ale țării au fost sprijiniți și de câte un coleg din Suceava, cunoscător al zonelor în care s-a acționat.

Polițistul depășește pe linia continuă și nu oprește la trecerea la nivel cu calea ferată

Monitorul de Suceava a publicat imagini video cu un autoturism marca Seat cu numere de Iași, cu care a acționat un echipaj rutier în zona Rădăuți-Vicov, la finele săptămânii trecute.

Pe imagini se vede cum polițistul de la volanul mașinii neinscripționate a făcut o depășire pe linia continuă, nu a respectat indicatorul STOP la nici o trecere la nivel cu calea ferată, reducând doar viteza, nu a semnalizat și a circulat cu viteză mai mare decât cea admisă în localitate.

 

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole