luni, aprilie 15, 2024
spot_img

GALERIE FOTO Trecerea căii ferate în Ovidiu a fost modernizată de Primăria orașului

Trecerea căii ferate în Ovidiu, județul Constanța, a fost modernizată din banii Primăriei orașului, atât pentru pietoni, cât și pentru mașini.

Orașul Ovidiu este tranzitat de calea ferată, iar până nu de mult oamenii treceau cum puteau peste șine.

Acum, Primăria orașului Ovidiu, cu bani din bugetul local, le-a facilitat acestora accesul prin amenajarea a șase pasaje pietonale, informează CT News. Din cele două fire de cale ferată existente în orașul Ovidiu, doar unul este funcțional, celălalt fiind dezafectat de ani de zile, iar administrația locală a reușit, după lungi discuții cu reprezentanții CFR, să găsească o soluție și chiar să scoată un tronson din firul căii ferate dezafectat.

Ce spune primarul despre trecerea căii ferate în Ovidiu

”Am discutat și este un lucru benefic pentru comunitate și ne bucurăm că am reușit, măcar pe anumite tronsoane să scoatem partea din calea ferată pentru a face această trecere la nivel cu calea ferată. Au fost realizate acum două săptămâni. Astăzi lucrăm la cele două treceri la nivel cu cale ferată auto. Partea bună este că orașul Ovidiu fiind tranzitat de această cale ferată, foarte mulți navetiști, elevi, studenți, copii care merg la școală, la grădiniță trec pe acolo, și într-adevăr era o problemă, un pericol, dacă s-a remediat e un lucru benefic pentru toată lumea”, a spus primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole